wtorek, 11 czerwca 2013

Dzień 162

Poranek był znacznie bardziej zabiegany niż zwykle, więc na ćwiczenia brakło mi czasu.
Po południu zrobiłam zestaw:
- trening na biust, klatkę piersiową i plecy z Mel B
- 'najlepszy krótki trening 10 min.' z Fitappy
- oraz brzuszki z treningu C z Cindy Crawford
- na koniec oczywiście rozciąganie.
Wszystko zajęło mi około 40 minut.
Ćwiczenia z Mel chciałabym robić częściej, bo tak jak kiedyś wam pisałam strasznie się garbię - oczywiście nieświadomie ;) Mam nadzieję, że uda mi się na tyle wzmocnić mięśnie, ze same postawią mnie do pionu ;)

Menu na dziś:
Dzień 16

Śniadanie:
Płatki owsiane na wodzie z owocami.

II śniadanie:

Serek wiejski plus grahamka.



Przekąska:

Owoce plus orzechy.

Obiad:
Zupa krem z cukini.



Kolacja:

Bruschetta.

Pogoda troszkę nam się załamała, kropił nawet deszcz, ale nie załamuję się ;) Weekend ma być znów ciepły :)
Miłej środy :)

12 komentarzy:

  1. Pogoda będzie piękna ;). Musi być. Menu, tak smacznie wygląda, że aż mi w brzuszku zaburczało!

    OdpowiedzUsuń
  2. Smakowite posiłki. I jak ładnie sfotografowane!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję :) Posiłki to zasługa Pani dietetyk :)

      Usuń
  3. mmmm zupa krem i tościki, jestem jak najbardziej na tak :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja też :D Miło Cię widzieć :) Nadal ćwiczysz?

      Usuń
  4. U nas też raz słońce a potem zachmurzone niebo, ale przynajmniej nie jest przeraźliwie zimno...chociaż dzisiaj podobno ma padać.
    Miłego dnia:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. U nas padało, ale o dziwo nie przeszkadzało mi to ;)
      Spokojnej nocy :)

      Usuń
  5. z garbieniem to i ja mam problem ale taak juz chyba maja te osoby powyzej 175 c. [nie wiem jak Ty ale ja niestety tyle mam ]

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja mam 172, ale może podciągnę się pod tą grupę ;)

      Usuń
  6. już nie mogę się doczekać cukinii:) fajne ćwiczonka:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Tutaj jest cały rok, więc nie mam problemu ze znalezieniem. Nie ma jednak dużych, najgrubsze mają średnicę ogórka, więc jest problem jeśli chcemy faszerowaną :/

      Usuń

Czekam na Wasze komentarze - każdy będzie dla mnie motywacją
Podpisywanie się pod komentarzem ułatwi mi odpisywanie Wam :)
Dziękuję:)


Waiting for your comments - all of them will be motivation for me
Thank you:)